Opheffing vereniging Parabool

Lieve mensen,

Tot onze spijt moeten wij u medelen dat er een eind is gekomen aan het bestaan van de vereniging Parabool. De allerlaatste openbare avond was op 12 juni 2019.

Onze vereniging Parabool bestaat 22 jaar en draaide de afgelopen jaren gelukkig goed. Daar ligt de opheffing niet aan.
Echter een gebrek aan bestuurders die de voortgang van de vereniging kon zeker stellen is de reden. Het huidige bestuur heeft op 30 januari 2019 een extra ledenvergadering moest organiseren. Hier is toen helaas met grote meerderheid door de leden besloten om te stoppen als vereniging.

Ons doel als vereniging Parabool in de afgelopen jaren is geweest om door middel van lezingen en studie te komen tot het verkrijgen van kennis en inzicht in onderwerpen die betrekking hebben op persoonlijke groei, bewustwording en cultuur.
Tot 2010 was dit één keer in de twee weken daarna maandelijks, van september tot en met juni, op de 2e woensdag van de maand.
De activiteiten van vereniging Parabool waren gericht op het algemeen belang, zowel voor leden als ook voor niet leden.
Werd in eerste instantie het complete seizoensprogramma opgesteld door één of twee personen, de laatste jaren lag dit bij een commissie van 6 personen. Hierdoor ontstond een uitbreiding van sprekers en onderwerpen.

Alle leden die op de één of andere manier betrokken waren bij werkzaamheden die horen bij een vereniging hebben dit met veel plezier gedaan.
Zonder iemand te vergeten om te noemen dank ik iedereen, lid en/of bezoeker van de avonden, voor jullie bijdrage, komst en belangstelling in de vereniging Parabool.

Persoonlijk was het voor mij een leerzaam en waar genoegen om iedereen ontmoet te hebben. Vooral de gelijkgezindheid, de mogelijk om je hart te kunnen laten spreken in een begrijpende omgeving, de warmte en liefde van de aanwezigen. Dit ga ik missen.

Lieve mensen, ook namens het bestuur van verenging Parabool, wensen wij iedereen het beste toe in uw verdere leven en wie weet ontmoeten we elkaar weer op een andere tijdstip en plaats.
Het gaat jullie goed!

Gerard Raterink