Yvonne Vruggink_Yin Fotografie_Uitvaart In Beeld-1559Mijn naam is Yvonne Vruggink.
Als jarenlange leerkracht basisonderwijs nam mijn leven een andere wending in 2014.
Inmiddels mag ik mij gelukkig prijzen met ‘werk’, stromen en zijn op verschillende plekken.

 

 

 

 

 

 

Yin Fotografie
Ik werk als fotografe in mijn eigen bedrijf Yin Fotografie. In een aantal kernwoorden:
– creatief en origineel portretteren
– puur contact voor echte foto’s
– persoonlijk, betrokken, integer, open, warm
– krachtige vertaalslag naar beeld weten te maken
Yin staat voor, fotografie vanuit gevoel. Vanuit de klik met jou, kunnen we tot een authentiek resultaat komen. Ik vind het een uitdaging om een uitgebreid verhaal of concept in een aantal creatieve beelden pakkend weer te geven.

Mijn ervaring in het onderwijs zorgen tevens voor speelse, spontane situaties, heldere communicatie en flexibiliteit in verschillende (licht) omstandigheden.
Bij Yin fotografie kun je terecht voor speelse familie-en gezinsfotografie, trouwreportages, maar ook zakelijke portretten en bedrijfsreportages.

Fotografie is mogelijk in mijn studio thuis en tevens op locatie.
Graag nodig ik je uit mijn website te bekijken.
www.yinfotografie.nl

 

Uitvaart In Beeld
Binnen Yin fotografie specialiseer ik me in uitvaartfotografie: het laatste afscheid sfeervol en integer in beeld gebracht om deze herinneringen te bewaren.
Voor mij is het werk als uitvaartfotograaf een waardevolle mogelijkheid om verdriet iets draaglijker te maken door middel van een intieme, sfeervolle fotoreportage.
Mijn werk kenmerkt zich door een grote invoelendheid, nabij zijn en tevens op gepaste afstand blijven, waarbij het grote geheel en ook oog voor detail niet ontbreken, weergegeven in een persoonlijk album dat alle recht doet aan de overledene. Het album blijkt later vaak een waardevol document met alle herinneringen, tevens een middel om te communiceren. Ik ben dankbaar dat ik op deze manier mag bijdragen in een zeer kwetsbaar en intens proces.
www.uitvaartinbeeld.com

 

Ayahuasca & Muziek
Tevens mag ik begeleiden en musiceren bij Ayahuasca Ceremonies.
Ayahuasca is een medicinale thee uit de jungle. Ayahuasca opent onze (innerlijke) zintuigen en brengt je in aanraking met je (spirituele) onderbewustzijn. Ayahuasca heeft de kracht om je te confronteren met diepgewortelde patronen en gevoelens. Door inzicht te krijgen in bepalende levenservaringen kun en mag je deze transformeren. Tevens kan Ayahuasca je terugbrengen naar de bron, een-zijn en liefde. In deze ceremonies begeleid en ondersteun ik bij processen. Tevens mag ik hierbinnen musiceren en improviseren middels klank. De muziek valt niet te omschrijven als liedjes; het is een uiting en trilling geven aan alles wat er in het universum leeft. Een klankimprovisatie vanuit het hart. Het geeft me een gevoel van geluk, vrijheid en stilte om zo puur aanwezig te mogen zijn en expressie (door) te geven.
www.soundcloud.com/yvonnevruggink

Verder hou ik me graag bezig met bewustwording, yoga, natuur en meditatie.

Je bent welkom om contact met me op te nemen voor vragen of informatie.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.