Bedankt dat u lid wilt blijven van Vereniging Parabool voor het seizoen 2018-2019

Wij doen er alles aan om ook seizoen 2018-2019 ook weer sprankelend en vernieuwend te laten verlopen.

In het kader van de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) moeten wij als bestuur van vereniging Parabool kunnen aantonen dat u ons toestemming hebt gegeven voor het verzamelen en beheren van uw gegevens als lid van onze vereniging.
Dit kunt u doen door onderstaand formulier volledig in te vullen en daarna op verzenden te drukken.
Zo gaat u akkoord met onze gegevensverwerking.

Dit is de hoofdreden dat we graag uw gegevens opnieuw willen ontvangen.
Gelijktijdig hebben we nu ook de mogelijkheid om uw gegevens in ons ledenbestand te controleren.

Als lid kunt u dan in seizoen 2018-2019 naar:
– de Algemene Ledenvergadering
met na de pauze een bijzondere bijdrage.

– de 10 openbare avonden. (zie hiervoor ons programma)

U betaalt hiervoor slechts éénmalig € 60,00

Uw volledige naam (het is noodzakelijk om dit veld in te vullen)

Wilt u lid blijven van Vereniging Parabool voor slechts € 60,00 per jaar? (het is noodzakelijk om een hokje aan te vinken)
JaNee

Wilt u de nieuwsbrief van Vereniging Parabool gratis blijven ontvangen? (het is noodzakelijk om een hokje aan te vinken)
jaNee

Om onze ledenadministratie bij te houden verzoeken wij u om onderstaande vragen ook in te vullen.

Straat (het is noodzakelijk om dit veld in te vullen)

Postcode (het is noodzakelijk om dit veld in te vullen)

Woonplaats (het is noodzakelijk om dit veld in te vullen)

Telefoon (het is noodzakelijk om dit veld in te vullen)

Mobiel

Uw email (het is noodzakelijk om dit veld in te vullen)

U ontvangt u nog een mail met daarin de betalingsgegevens.
Wanneer het geld is bijgeschreven op de bankrekening van vereniging Parabool kunt u gratis naar de avonden die vermeld staan op onze website onder "Programma 2018-2019".
Dit lidmaatschap gaat u aan vanaf het moment van betaling tot 1 juli 2019. Daarna ontvangt u een nieuwe mogelijkheid om uw lidmaatschap te verlengen.

GEGEVENSVERWERKING i.v.m. Privacy wetgeving.
Uw verstrekte gegevens worden in onze ledenadministratie verwerkt.
Tussentijdse opzegging is schriftelijk mogelijk via een e-mail naar het secretariaat van onze vereniging. info@verenigingparabool.nl
Restitutie van het betaald lidmaatschapsgeld vindt niet plaats.

U hebt ten alle tijde het recht om uw gegevens in te zien en te wijzigen.

Uw opgegeven e-mail adres wordt alleen gebruikt door het bestuur van vereniging Parabool voor relevante mededelingen en het opsturen van stukken die alleen betrekking hebben op functioneren van vereniging Parabool en uw belangen binnen de vereniging.
Hebt u geen e-mail adres dan ontvangt u de betreffende stukken per post.

Uw versterkte gegevens worden niet met derden gedeeld en u ontvangt ook geen reclame of anderzijds wat geen betrekking heeft op vereniging Parabool.

Wanneer u zich opgeeft voor een avond waar reservering noodzakelijk is dan komen uw gegevens op een reserveringslijst te staan.
Deze lijst wordt gebruikt door het bestuur of in diens opdracht handelend lid van de vereniging om de bewuste avond in goede banen te leiden.
Direct na het einde van de bewuste avond wordt de papieren lijst vernietigd en digitaal van de computer verwijderd.

Hierbij geeft u het bestuur van vereniging Parabool de toestemming om uw gegevens, zoals hiervoor omschreven, te gebruiken. (het is noodzakelijk om een hokje aan te vinken)
welNiet

Eventueel uw opmerkingen of mededelingen

Door de maatregelen van de overheid zijn wij genoodzaakt om deze verlenging zo te regelen.
Ons welgemeend excuus als dit voor u erg zakelijk overkomt en ongemakken met zich mee brengt.